Lediga jobb
schedule 21 oktober 2024

Facklig lärare med inriktning mot LOs ombudsmannautbildning

Vi söker en facklig lärare som kan stärka upp vår kompetens i arbetet med LO:s ombudsmannautbildning. Arbetet innebär också utbildning av fackligt förtroendevalda inom LOs förbund.
arrow_back
share
phone Kontakta

Vill du bli en del av vårt fina gäng fackliga lärare på Runö i underbar miljö? På Runö finns ett arbetslag med gott samarbete, mycket skratt och en drivkraft för utveckling. Om du varit här har du sannolikt inte glömt våra natursköna miljöer i Åkersberga eller lokalerna fyllda med konst.

Vi söker en facklig lärare som kan stärka upp vår kompetens i arbetet med LO:s ombudsmannautbildning. Arbetet innebär också utbildning av fackligt förtroendevalda inom LOs förbund.

I rollen ingår att skapa förutsättningar för lärande och utveckling och leda en processutbildning där lärandet sker över tid för att nå utveckling och förändring. I rollen ingår också utvecklingsarbete i projektform, kontakt med föreläsare, LO och LOs förbund samt utveckling av utbildningen och dig själv för att möta framtidens behov.

Hos oss får du ett arbete med självständighet, möjlighet till utveckling och chansen att vara en del i arbetarrörelsens arbete för ett bättre samhälle. Det finns tid och möjlighet för förberedelse och utveckling av kurs, vilket kan ske på distans. Det är en ferieanställning med årsarbetstid. Många av våra utbildningar hålls på plats i Åkersberga men vi har även distans- och externatkurser. Vi har ett gott samarbete mellan den fackliga organisationen Sveriges Lärare och arbetsgivaren.

Vi söker dig som

Det är meriterande om du har någon eller flera av dessa erfarenheter/kunskaper

Runö Folkhögskola & Utvecklingscentrum värdesätter mångfald i ålder, kön och etnisk bakgrund. Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % (med sex månaders provtjänstgöring) och ska tillsättas snarast. Rekryteringen kan komma att starta innan sista ansökningsdagen.

Har du frågor?

Frågor om tjänsten besvaras av Utbildnings- & Utvecklingschef Jonas Borgström tel. 076-140 62 60.

Facklig representant för Sveriges Lärare är Anders Dahl tel.076-140 62 83.

Välkommen med ansökan

Sänd in din ansökan i form av ett personligt brev och CV senast den 17 november 2024 till jonas.borgstrom@runo.se Ange ”Facklig lärare” på ärenderaden.

Ideella Föreningen LO:s folkhögskola Runö är huvudman för Runö folkhögskola, Runö Folkhögskola & Utvecklingscentrum och konferensanläggningen Runö Möten & Events. Föreningen har sitt säte på en egen halvö utanför Åkersberga, vi har funnits här sedan 1952. Vi är idag totalt ca 80 anställda.

Vår integritetspolicy hittar du här

Har du frågor om Runö?
Då får du gärna kontakta mig
Jonas Borgström
Utbildnings-& utvecklingschef
mailjonas.borgstrom@runo.se phone0761406260

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av info om aktuellt, kurser och mycket mer.